子どものお話

あなたの国/よく知っている国の子どものお話を日本語でしょうかいしてください。
みじかいはなしがいいです。
しつもんを5つかんがえてください。
しゃしんかえをえらびましょう。
パワーポイントをつかってもいいですよ。
5月4日のクラスの終わりに私にEメールで送ってください。
はっぴょうはIGCSE/GCSEしけんのあと、6月にします。

Choose a story for children from your country or any country that you are familiar with.
Short story is better.
Write 5 questions about the story.
Choose photos or pictures.
You can use power point presentation.
Please send me as attachment at the end of the class on May 4.
You will have your presentation in June when you are done with IGCSE/GCSE exams.