Lezen, spelling en taal

Waaruit bestaat een Nederlandse les?
Lezen, taal, spelling, taalbeschouwing, luisteren, spreken, begrijpend lezen om maar eens wat te noemen. Hiervoor gebruiken we een aantal verschillende methodes.

Estafette:
Om het technisch lezen te bevorderen werken de kinderen uit de methode estafette. Door de combinatie van het werk- en leesboek worden moeilijke woorden en zinnen veel herhaald. Estafette is een vrolijke en ongedwongen methode waarmee er snel naar een hoger AVI niveau gewerkt wordt.

Spelling:
Het goed spelling van woorden is belangrijk, zelfs in deze tijd van autocorrect. Met behulp van de methode taalactief spelling leren de kinderen het goed spellen van zowel moeilijke woorden als lastige werkwoorden. DSC03610 DSC03611 DSC03613 DSC03615

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*